Cele mai infidele zodii – Cine calca stramb cel mai repede

de: D. C.
17 08. 2017, 12:55

Cele mai infidele zodii – Astrologii au dezvaluit care sunt cele mai periculoase 5 zodii atunci cand vine vorba de calcat stramb intr-o relatie.

Cele mai infidele zodii – Atat barbatii cat si femeile au tendinta de a calca stramb daca au ocazia. Ce e drept, depinde de personalitatea fiecaruia, de atractia dintre cele doua persoane, dar si de semnul zodiacal sub care s-au nascut.

Mai jos avem 5 dintre cele mai infidele zodii, conform spuselor specialistilor astrologi pe care merita sa ii luam in seama.

Cele mai infidele zodii – Berbec

De departe, zodia Berbec este cea mai putin loiala intr-o relatie. Cei nascuti sub acest semn zodiacal au mereu tendinta de a insela, sunt renumiti ca buni amanti insa isi pierd interesul foarte rapid.

Pentru cei din Berbec este mai interesanta lupta de cucerire si atractia de moment decat consumarea actului in sine. Totusi, sunt dornici de multe experiente sexuale insa nu sunt statornici.

Cele mai infidele zodii – Taur

Cei din zodia Taur au tendinta de a insela, insa iau decizia de a calca stramb doar cand isi doresc ca aventura sa devina ceva mai mult. Sunt persoane ce cred in relatiile de lunga durata si nu isi schimba foarte des partenerii, insa nu se dau la o parte atunci cand vine vorba de o aventura care sa-i atraga.

Cele mai infidele zodii – Gemeni

Fericirea celor din zodia Gemeni consta intr-un erotism debordant si in inventivitate sexuala. Sunt persoane carismatice, glumete, deschise spre distractii si cu o sexualitate debordanta, renumiti ca fiind amanti perfecti.

Mai mult, au o abilitate iesita din comun in a jongla cu mai multe relatii in acelasi timp. Se indragostesc repede si sunt foarte pasionali insa se si plictisesc la fel de repede si devin dezinteresati.

Cele mai infidele zodii – Leu

Cei din zodia leu sunt foarte enigmatici dar implicati intr-o relatie. Cu toate astea, nu ar zice nu unei aventuri daca atractia este mare, desi in multe cazuri aleg sa se desparta decat sa insele.

In orice caz, cei din zodia Leu vor face toate aceste lucruri cu mare discretie, avand grija de imaginea lor.

Cele mai infidere zodii – Balanta

Nu te poti baza pe loialitatea unei Balante pentru ca in ciuda dragostei lor cu patos si atentiei la detalii, ei sunt intr-o continua cautare. Despre Balante se spune ca sunt genul de oameni care nu numai ca au aventuri, dar si tin amanti si amante mai multe, in acelasi timp.